SANAYİ SEKTÖRÜNE ÖZEL İLAN & REKLAM SİTESİ

DOĞAL YAŞAMA UYUMLU, TAŞINABİLİR KONTEYNER EVLER

DOĞAL YAŞAMA UYUMLU, TAŞINABİLİR KONTEYNER EVLER, Çatılı Konteyner - Prefabrik - Konteyner
DOĞAL YAŞAMA UYUMLU, TAŞINABİLİR KONTEYNER EVLER, Çatılı Konteyner - Prefabrik - Konteyner

Konteyner Ev
Konteyner evler, modern ve esnek yaşam alanları sunarak geleneksel yapı anlayışını yeniden tanımlıyor. İster geçici bir konaklama yeri, ister kalıcı bir ev olarak kullanılsın, bu yapılar hızlı ve pratik bir çözüm sunar. Konteyner ev modelleri, kullanıcının ihtiyaçlarına göre şekillendirilecektir. 1+1 konteyner evden, daha geniş 2+1 konteyner ev seçeneklerine kadar çeşitlilik gösterirler. Sahibinden konteyner ev satın almak isteyenler için de farklı seçenekler mevcuttur. Bu evlerin iç tasarımları, kullanıcının kişisel zevklerine ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilecektir, hatta lüks konteyner ev tasarımları bile mümkündür. Yakın zamanda Konteyner evler, prefabrik yapıların bir alt kategorisi olarak değerlendirilecektir. Prefabrik konteyner evler, fabrikada üretilen ve montajı kolay olan yapılar olarak tanımlanacaktır.
Konteyner evler pratik kulanıma uygun üretilmektedir.
Çok yönlü kullanım olanağı sunan konteyner ev çeşitleri genellikle arsa sahipleri tarafından tercih edilen konteyner evler pek çok ihtiyaca cevap verebilen hazır yapılardır. İnşaat sektörünün büyük bir gelişim içinde olduğu şu dönemde farklı avantajlar sunabilen konteyner ev çeşitleri, hızlı çözümler üreten konforlu yapılar olarak öne çıkar. Kullanıcısının istekleri doğrultusunda şekillenen evler olmaları ve doğal yaşama uyum sağlamaları gibi nedenlerle tercih edilen konteyner evler, bireysel kullanımın yanı sıra doğal felaketler sırasında oluşan acil yerleşim alanı ihtiyacını da kolayca karşılar.
Konteyner ev  bileşimli ve ayrık olarak üretilebilmektedir.
Bu özel konteyner evler, farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilebilecektir.
Konteyner ev ölçüleri, kullanılacak alanın büyüklüğüne ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterir.
Konteyner evlerin ölçüleri, kullanım amacına ve tasarım tercihlerine bağlı olarak değişebilecektir. İşte bazı yaygın konteyner ev ölçüleri:
Standart Konteyner: Genellikle 3,00×7,00 m boyutlarında olur.
Konteyner Ev: Yaklaşık 42 metrekaredir. Bu konteyner evler ferah ve geniştir. Standart bir aile rahatlıkla yaşayacaktır.
Özel Konteyner Ev: Özel tasarım konteyner evler, genellikle müşterinin ihtiyaçları baz alınarak hazırlanır. r. 1+1 konteyner evden daha geniş 2+1 veya 3+1 konteyner ev seçeneklerine kadar çeşitlilik gösterirler. Bu özel konteyner evleri, farklı boyutlarda ve tasarımlarda üretilebiliyoruz.
Konteyner ev ölçüleri, kullanılacak alanın büyüklüğüne ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre değişkenlik gösterir.
Daha fazla bilgi için bizden teklif alabilirsiniz.0535.9263034

Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan önce herhangi bir ödeme (kapora, avans vb.) yapmamanız önerilir.